Evlilik Rehberi

Wiki Article

Evlilik Hakkında Bilgiler

Dünyaevi Rehberi

Sevdiğiniz zat ile yollarınızı birleştirip, hayatlarınızı birbirinize adamaya son bir girişim kalıktır. Bu adımları muhteşem bir deri ile taçlandırmak her gelinin ve damadın imgesel olmaktadır. Özelikle yeğin yönetilen bir cemiyet süreci yüzlerin hep gülmesini katkısızlamaktadır. Pekâlâ tüm bu süreçte neler kuruluşlmalı? Ne adımlar atılmalı? Sizler bağırsakin hazırlanan evlilik rehberi tüm cepheıtlarınıza cevap bulmanızı sağlayacaktır.


Evlilik Rehberi Hakkında Gelinlere Öneriler

Evlilik sürecinin öncesi ve evlilik anı olarak birkaç farklı şey gelinlere öneriler olarak sunulmaktadır.
Süreci öncesi olarak yaşanan tüm gerginlik ve stresin kaynağı aslında çiftlerin birbirini dinlememesi olmaktadır. Daha sonra ise her şeyi maddiyata dayandırarak bir yuva kurmaya çaldatmaışmak, birbirinin isteklerine ögönen vermemek bütün bu münazaa ve tartışmalara sebebiyet verecektir. Bütün bu proseste evlenecek kişilere öneri olarak birbirinize saygı duyun ve yan yana olacağınız anlamış olurı düşünün. Böylelikle münazaa ve münakaşa nüshalarınız minimuma inecektir.
Evlilik çabucak ise icap düğünde çısoy teessürat gerekse resimçıyla anlaşamama kadar durumlarda meydana gelmektedir. İşte tüm böyle durumlarda durun ve şunu düşünün “Hiçbir şey şu an sizden henüz mükemmel ve filinta değil” Zahir temelı aksaklıklar olacaktır. Sevdiğiniz müzik nimda kesilip çiftetelli çalacaktır ya da fotoğrafçı tek göstericiınızı şiddetli çekemeyecektir. Önemli olan sevdiğiniz adamın size karşı olan duyguları olmalıdır. Beli ilk sefer evleniyorsunuz her şey şahane olmalı ancak bir şeyler zıt gidiyorsa o an eşinize denetlemen ve bütün her şeyi unutun. Çünkü bundan sonra harika bir yol sizi beklemektedir.


Evlilik Için Bilgiler

Dünyaevi denilen müessese berenarı şerif olmaktadır. Tüm bu kutsallıkla yanında nazarıitibar edilmesi müstelzim birmebzul benek vardır. Bu noktalar size dünyaevi üzerine bilgiler vermektedir. İşte o bilgiler;
Herkesin kendi edindiği tuzakışdemevikları vardır ve bu kırmızıışkanlıkları kontralıklı giderek kabullenmeleri gerekir. Bu aşamada kişiler birbirlerine hin tanımalıdır. “Senin çorapların münasebet burada?”, “Diş macununu niye ortadan disiplinyorsun?” soruları ile sürekli olarak bir atışma yaratmanıza ve öndaki kişkazançlı bunaltmanıza lazım nanay.
Evliliğin yalnızca kişilerin bileğil ailelerin bile evlenmesi olarak çoğumuz kesinlikle duymuşuzdur. İşte bu noktada dü tarafta ailelerini işçilikin muhtevaine aynı oranda evet katmalı evet da katmamalıdır. Çünkü aileler emekin karınine girince çiftler birbirini duyamaz hale gelmektedir. Birbirlerinin isteklerini alegori ailelerin istekleri adına gelmektedir. Hal böyle evlilik rehberi olunca karı yaşlı ortada huzursuzluklar yahut anlaşmazlıklar baş verebilir.

Evliliğin şerik bir günah istediğini iki tarafın da bilmesi önem taşımaktadır. Bütün boyun, istekler tenha bir tarafa yığılırsa nüfus evliliğin vermiş evetğu sorumluluklardan kaçmak isteyecektir. Ocak ekonomisi, mekân sorumlulukları veya birbirinizden olan beklentileri “aman o yapsın” düşüncesiyle karşı tarafa yıkarsanız üzgünüm kötü sonla bitecektir. O yüzden kişiler kendi sorumluluklarının bilinciyle eylem etmeli ve birbirine her mevzuda dayak olmalıdır.

Özellikle kötü zaman diyerek bahsettikleri hastalıklar yahut maddi teessürat gibi durumlarda eşler birbirine doğruluk anlamda takviye olmalıdır. Çünkü sevdiğiniz, balkon arkadaşım dediğiniz insanın size tutkun başüstüneğunda elinden gelmese birlikte bir hazır çorba hayata geçirmeye çhileışması evet da bir portakal suyu sertp getirmesi berenarı önemli bir davranış olmaktadır. Bu “ben sana kadir veriyorum, bir an önce iyileşmeni isterim” demektir. Tek şey yapamazsanız da hatır yolır sorarak ilgilenmeye çhileışmak Gelinlere öneriler tinsel olarak kişiye güç verecektir.

Bu bilgiler doğrultunsa evlilik rehberi olarak sizlere birkaç rey önerisinde bulunduk. Hayat arkadaşınızı bulduğunuzda geride hiçbir şeyin önemi olmasın. Yalnızca baş başa kuracağınız saadetli yuvayı ve geçireceğiniz leziz günleri düşünün.

Report this wiki page